Spirit is op zoek naar mannelijke Faces! “Your brands perfect Face”

foto faces.jpg


Faces is ontwikkeld vanuit Spirit Hosting & Promotions en biedt dezelfde kwaliteit, professionaliteit en servicegerichtheid. Deze modellentak vergt uiterst zorgvuldige en strenge selectie en weten we keer op keer het juiste gezicht bij een merk of product te vinden. Faces levert mooi, ervaren en hardwerkende hosts en hostesses die tijdens evenementen en promotieacties een onvergetelijke indruk achterlaten.

Wij zijn op zoek naar representatieve, gedreven, enthousiaste heren (horeca ervaring is een pré). Het uitserveren van een chique diner en het presenteren van hapjes en drankjes kunnen wij volledig aan jou overlaten. Met een professionele houding en kennis over de juiste etiquette zorg jij ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Bij Faces ben je van alle markten thuis en door de nauwe samenwerking met professionele stylisten wordt een uitstraling gecreëerd die perfect aansluit bij het imago van de klant. Je bent servicegericht, ervaren en professioneel. 

Ben jij de opvallende host bij een winkelopening, een top gastheer bij een chique diner of een markante host bij een flamboyant feest? Dan heb jij het in je om één van onze Faces te worden! 

Sollicitatieprocedure
Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in bovenstaande vacature?

En kan jij niet wachten om voor ons aan de slag te gaan? Stuur dan meteen een WhatsApp/SMS naar: 06-13905886.

 

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?