Spirit Hosting & Promotions is voor een zeer snelgroeiende multinational te Leiden per 1 maart op zoek naar een parttime Guest Service Assistant.

Het gaat om een parttime functie voor 4 dagen in de week met diverse diensten tussen 07.45 uur en 18.00 uur van maandag t/m vrijdag. Ben jij die ervaren, proactieve en representatieve gastvrouw die 5* service levert en geïnteresseerd is deze uitdagende functie? Lees dan snel verder!

Dit van origine Japanse bedrijf zet zich in voor het verbeteren van de gezondheid van mensen en behoort tot de top twintig van farmaceutische bedrijven ter wereld. Door research en ontwikkeling te combineren met marktkennis blijft het bedrijf groeien in de farmaceutische wereldmarkt. Jij fungeert als hét gezicht van deze innoverende en vooruitstrevende multinational en bent verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen van de Front Office en de Office Service Desk.

Als Front Office Hostess ontvang je op zeer gastvriendelijke en professionele wijze bezoekers en medewerkers. Je meldt bezoekers aan en voorziet hen van koffie of thee. Je bent eerste aanspreekpunt, beantwoordt vragen en verzorgt de ontvangstruimte.

Bij de Office Service Desk ben jij de spin in het web en voorzie jij in alle uiteenlopende behoeftes van medewerkers.  Zo organiseer je reizen en boek je vluchten, restaurants en hotels en verzorg je relatiegeschenken. Tevens run jij het vergaderareaal wat inhoudt dat je de agenda beheert, contact hebt met de catering en de overige facilitaire diensten. Door je up-to-datekennis van het bedrijf, je gevoel voor teamspirit en je vriendelijke lach ben jij het perfecte visitekaartje van dit bedrijf.

Je staat zowel bij de Front Office als bij de Office Service Desk. Gezien de zeer dynamische aard van deze functie is het van belang dat je een echte duizendpoot bent, makkelijk kan schakelen en van aanpakken weet. Geen dag is hetzelfde! Vind jij het een uitdaging om 5* service te leveren en zet jij dat extra stapje? Reageer dan snel!

Wij:
·         Bieden je een zeer dynamische baan in en voor een snelgroeiend bedrijf
·         leiden je op door middel van 3 trainingen
·         zorgen voor een enthousiast en gedreven team van collega’s
·         betalen een aantrekkelijk salaris en vergoeden je reiskosten

Jij:
·         hebt ervaring met het bieden van uitstekende service 
          (ervaring in de horeca/hotellerie is een pré)
·         bent van nature op en top gastvrouw of gastheer
·         werkt oplossingsgericht en bent gefocust op kwaliteit
·         bent flexibel en kan goed afstemmen op de behoefte van de ander
·         ziet er representatief uit en bent uitermate discreet
·         hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en het MS Office pakket
·         woont in (de buurt van) Leiden
·         bent 4 dagen per week beschikbaar voor diensten tussen 07:45 en 18:00u

En dan… de sollicitatieprocedure!
Door op de “solliciteer direct” button te klikken, weten wij dat jij geïnteresseerd bent! Vul je gegevens in, stuur je cv op en als wij een match zien, nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking. Graag tot snel!

 

Contact

Thermiekstraat 30

1117 BC Schiphol-Oost

Telefoon: +31(0)20-6451145

info@spirithosting.nl

www.spirithospitalityservices.nl

www.facesbyspirit.nl

Vacatures bij jou in de buurt?